Norwegian Ship Design - TNSDC Hovedbilde
Norwegian Ship Design - TNSDC

Norwegian Ship Design - TNSDC

Hafstadvegen 21, 6800 Førde, Norge

http://norwegianshipdesign.no

post@tnsdc.no

Kontakt

Gjermund Johannessen

gj@tnsdc.no

986 22 383

Om oss

Norwegian Ship Design leverer første klasses Skips Design, konsulent og rådgivningstjenester til en rekke kunder i inn og utland.

Vi har en klar ambisjon om å være den ledende og foretrukne skipsdesign og engineering partner for fremtidsrettede og energieffektive lav- eller 0-utslipps fartøy.

Norwegian Ship Design er et helt uavhengig selskap uten bindinger til verft, leverandører eller andre parter. En absolutt nødvendighet for god prosjektgjennomføring og ikke minst for implementering av ny teknologi.

Våre ansatte har høy kompetanse innenfor alle relevante fagområder for bygging og ombygging av skip, og sammen satser vi systematisk på energieffektive 0-utslippsfartøy.

Det beste med å jobbe med oss

Vårt kontor ligg sentralt til i Førde sentrum, og husar ca 20 engasjerte og dedikerte tilsette i heile spekteret frå unge med friske tankar og pågangsmot til godt vaksne med årelang og solid erfaring. I ein innovativ og til tider hektisk kvardag er det viktig at vi gjer kvarandre gode.
Hos oss inneheld kvar dag utfordrande og utviklande arbeidsoppgåver gjennom kontinuerleg læring og kompetanseoverføring.


"Eit utviklande miljø kombinert med humor, samhald og stor takhøgd, er mykje av essensen i at vi lukkast saman som eit lag, og bidreg til den suksessen vi no opplever med våre framtidsretta og utsleppsfrie skipsdesign."


PS! Vi er glade i å kose oss, og vi har ofte noko "ekstra godt til kaffien" - fordi vi fortenar det :-)

Norwegian Ship Design - TNSDC Kulturbilde

Ledige stillingar