Bano-Gruppen Hovedbilde
Bano-Gruppen

Bano-Gruppen

Industrivegen 22

https://bano.no/

post@strukturplast.no

Kontakt

Marita Frøyen

marita@strukturplast.no

578 66 133

Om oss

Bano-Gruppen kan tilby karrieremuligheter innenfor et bredt spekter av spennende fagområder i en voksende organisasjon. Bano-Gruppen består av de tre søsterselskapene Bano, Strukturplast og Probad.

Bano er et internasjonalt firma som leverer et komplett innrednings konsept for baderom til helsebygg. Bano har med sine innovative konsepter vunnet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse.

Strukturplast utvikler og formstøper komponenter med basis i herdeplasten polyuretan. Strukturplast har over 37 års erfaring med polyuretanproduksjon og er i dag en ledende leverandør av skreddersydde produktløsninger i elastisk herdeplastmaterialer i Norge.

Probad produserer og leverer komplette prefabrikerte baderomsmoduler som er sertifisert og godkjent i henhold til markedets strengeste kvalitetskrav.

https://bano.no/

https://strukturplast.no/

https://probad.no/

Det beste med å jobbe med oss

Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø i en internasjonal organisasjon med et verdigrunnlag som er formet av en genuin interesse for innovasjon og fremtidsrettede løsninger som møter morgendagens behov.

Bano-Gruppen Kulturbilde

Ledige stillingar