Are Treindustrier Kaupanger AS Hovedbilde
Are Treindustrier Kaupanger AS

Are Treindustrier Kaupanger AS

Bordvegen 2, 6854 Kaupanger, Norge

http://www.aretreindustrier.no

anders.bjerke@ati.no

Kontakt

Anders Bjærke

anders.bjerke@ati.no

480 55 429

Om oss

ARE Treindustrier har lang industriell historie innen trekonstruksjoner og bygg. Helt siden starten i 1980 har vi bygd sten for sten med fokus på å sikre en lønnsom og trygg arbeidsplass for våre medarbeidere. Vårt mål er å være den mest attraktive arbeidsplassen i vår bransje, med kompetanse og utvikling i fokus. Sammen skal vi vokse og utvikle oss og bli best på trekonstruksjoner – naturligvis.

Som ansatt i ARE Treindustrier blir du en del av et raskt voksende konsern med store ambisjoner. Våre røtter holder oss plantet på jorda, mens vi våger å hoppe høyt for å nå trekronen. Vi har i dag avdelinger i Askim, Bergen, Kaupanger, Rygge og Ringsaker. Felles for ARE Treindustrier er vår interesse for godt håndverk som ivaretar treets egenskaper, i dag og i fremtiden. Selskapet teller i dag over 200 ansatte og hadde i 2021 en omsetning på 410 MNOK.

Vi er stolt leverandør av produkter til Skålabu Turisthytte, Moxy Marriott i Bergen, Fonnabu Turisthytte, og Breidalblikk Turisthytte for å nevne noen.

Det beste med å jobbe med oss

Våre verdier Hel ved, Samspill, Utvikling og Kompetanse, står sterkt i vår bedriftsstrategi og er med oss i hverdagen. Våre ansatte er en av våre aller viktigste ressurser og det er viktig for oss å legge til rette for en arbeidsplass med trivsel, motivasjon og utvikling. Våre medarbeidere har ulik faglig bakgrunn og erfaring, dette utgjør et bredt og variert fagmiljø. I ARE gir vi rom for utvikling, både faglig og personlig. I samspill skal vi skal utfylle hverandre og heie hverandre og gode ideer frem.


Are Treindustrier Kaupanger AS Kulturbilde

Ledige stillingar