Sunnfjord miljøverk

Nyheiter

Ny jobb i november?

Vi har tatt ein kikk på jobbmarknaden i Sogn og Fjordane og plukka ut spennande stillingar til deg.

Vil du bidra til grønare renovasjon?

Sunnfjord Miljøverk er i gang med fleire nyskapande prosjekt og ser etter deg som vil vere Driftsansvarleg for renovasjon og bidra til å sette mindre miljø- og klimafotavtrykk. Superspennande stilling som du bør sjekke ut!

Les meir her

CrediCare søker Account Manager

CrediCare leverer teknologiske løysingar innan betaling og administrasjon, og ser no etter deg med god forretnings- og teknologiforståelse. Her har du sjansen til å bli del av eit engasjert team!

Les meir her.

Fjordane eiendomsmegling ser etter eigedomsmeklar

Om du er ein etablert eller nyutdanna eigedomsmeklar er ikkje avgjerande for å søke på denne stillinga. Fjordane eiendomsmegling tilbyr deg eit sterkt fagleg miljø og god tilgang på oppdrag.

Les meir her.

Fotball Sogndal

Prosjektstilling: Sogndal Fotball, HVL og NFF Sogn og Fjordane

For den rette må denne jobben vere midt i blinken! Prosjektstillinga er knytt til fotballsamarbeidet mellom Sogndal Fotball, HVL v/Institutt for idrett, kosthald og naturfag og NFF Sogn og Fjordane.

Den som vert tilsett vil samarbeide tett med alle tre partar, men vil ha sitt tilsettingsforhold knytt til Sogndal Fotball.

Les meir her.

Sparebanken Sogn og Fjordane

Kunderådgjevar privatmarknad i Sogndal

Sparebanken Sogn og Fjordane søker deg som ønsker å gje gode kundeopplevingar og å bidra til vekst i Sogndal.

Les meir her.

Ulvesund elektro

Ulvesund Elektro søker tre nye kollegaer

Lyst til å jobbe i ei bedrift med sjansen til å vere med på å påverke korleis ting blir gjort? Les denne og bli overtydd. Dei har for tida fleire ledige stillingar:

Hydlaparken

Foto: Hydlaparken

Hydlaparken søker dagleg leiar

Er du klar for å jobbe i Nordfjords råaste klartepark i kombinasjon med det gode liv i Stryn? Då vil Hydlaparken ha deg med på laget.

Les meir her.

Norconsult søker ei røys med nye kollegaer!

Dei ser blant anna etter landskapsarkitektar, rådgjevar, ingeniørar og geoteknikarar i Sunnfjord, Sogndal, Stad og Fjaler.

Les meir her.

Norconsult
Finn jobb i Vestland