Jill Aasen Hole

Skriven 26.09.2017 under Trainee

Utdanning

Jeg er utdannet sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse (Ind.øk) fra NTNU i Trondheim. Det er en tverrfaglig utdanning som kombinerer tradisjonelle sivilingeniørstudier med økonomiske og administrative fag. Mitt teknologiske fagområde er kommunikasjonsteknologi, der jeg har fordypningen digital økonomi. Videre har jeg valgt strategi og internasjonal forretningsutvikling som min hovedprofil, der jeg skrev masteroppgave om teamarbeid i innovative team.

Traineestilling

I August 2017 startet jeg som trainee i administrasjonen i Coast Seafood AS i Måløy. Jeg jobber tett med daglig leder med administrative oppgaver og strategiske prosjekt. Der følger jeg opp og sørger for at vi får den fremgangen som er ønsket gjennom planlegging og strukturering.

Allerede i slutten av August var jeg med på et kundebesøk, der jeg fikk reise til Flakkstadvåg, Husøy, Øygarden og Sotra for å lære mer om hvordan oppdrett av laks og ørret foregår. I tillegg fikk jeg lære om hvordan fisken blir pakket på pakkeri og hvordan den røykes. Jeg skal videre i traineeperioden få lære mer om hva som gjøres i både salg, innkjøp, kvalitet, service, økonomi og IT i Coast Seafood. Jeg skal også på noen reiser, blant annet på en messe og på besøk til Sjømatrådet i Tromsø

Difor søkte eg traineestillinga

 

Traineestillingen var interessant for meg da jeg ønsket å få fortsette å lære, samt å møte nye utfordringer i arbeidslivet. Oppdrettsnæringen vokser fort, og er spådd til å bli den største eksportnæringen i Norge etter oljen tar slutt. Å få ta del i dette virket veldig spennende for meg, selv om jeg ikke hadde et nært forhold til oppdrettsnæringen fra før. Coast Seafood eksporterer hovedsakelig laks og ørret til over 40 land i Asia, Europa og Nord-Amerika. Som et selskap i vekst var Coast Seafood for meg en svært attraktiv arbeidsplass, der jeg så for meg at jeg kunne få verdifull erfaring, samtidig som jeg fikk bruke utdanningen min i praksis. Traineeordningen virket også spennende da jeg ville få muligheten til å se alle avdelinger i bedriften og også få nye venner utenfor arbeidsplassen gjennom traineesamlingene. Når jeg i tillegg fikk muligheten flytte hjem til familie, venner, fjell og fjord, kunne jeg ikke annet enn å søke.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.