Helene Wilson

Skriven 08.10.2019 under Trainee

Kven er du?
Jeg er Helene Wilson,  er 25 år gammel og kommer fra Hellvik utenfor Egersund i Rogaland. Jeg har studert 5 år i Bergen og tatt en mastergrad i anvendt matematikk. På fritiden liker jeg å være aktiv, gå fjellturer, jogge, sove ute, gå på hjortejakt og være sosial.

I kva bedrift er du tilsett?
Nå er jeg trainee i Sunnfjord Energi i Førde, og bor i Førde sentrum hvor jeg trives veldig godt (både bedrift og boplass).

Kvifor søkte du traineestillinga?
Etter noen år i Bergen, ønsket jeg å flytte til en ny plass. Etter å ha pratet med folkene fra Sunnfjord Energi på standen deres under karrieremessen til Framtidsfylket i februar, visste jeg at det var folkene jeg ville jobbe med. At selve jobben var litt diffus og noe jeg selv kunne være med å forme ut fra mine egne kunnskaper, gjorde at jeg ble virkelig interessert i hva Sunnfjord Energi har å tilby en med min bakgrunn. I tillegg er jeg opptatt av å ta vare på miljøet og planeten vår, og da er energibransjen midt i blinken.

Kan du dele ein fun fact om deg sjølv?
Jeg har snekret mitt eget stuebord.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.