Åste Hegglid Follo

Skriven 08.10.2019 under Trainee

Kven er du?
Jeg heter Åste Hegglid Follo og er 24 år gammel. Jeg er født i Trondheim og bodde der i tre og et halvt år før jeg flytta til Heistad i Porsgrunn. Siden jeg var liten har jeg hatt sansen for naturfag og kjemi. Derfor valgte jeg å studere Industriell kjemi og bioteknologi på NTNU i Trondheim med studieretningen Materialkjemi og energiteknologi. På fritiden liker jeg å være ute i naturen, trene og spille fotball. Jeg holder også på med litt håndarbeid.

I kva bedrift er du tilsett?
Jeg er trainee på smelteverket Elkem Bremanger som ligger i Svelgen i Bremanger kommune. Det er kun rundt fem minutters gange fra der jeg bor til jobb og til matbutikk siden jeg bor i Svelgen sentrum. Det er også korte avstander til fine turmuligheter.

Kvifor søkte du traineestillinga?
Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe i industrien, og gjennom studiet fant jeg interessen for metallproduksjon. Da var Elkem Bremanger et veldig godt valg. Her kan jeg bruke mine faglige kunnskaper til å bidra med å opprettholde og å forbedre prosessen. Dette er en spennende mulighet for meg!

Kan du dele ein fun fact om deg sjølv?
En fun fact om meg er at jeg har vært på landslagsuttak i Rugby. Jeg ble ikke valgt ut, men det var en veldig lærerik opplevelse.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.