Andreas Campbell Pedersen

Skriven 26.09.2017 under Trainee

Utdanning

Master i samfunnsøkonomi fra NTNU i Trondheim med fordypning i økonometri. Jeg har også fag innen økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen i Trondheim og emner innen innovasjon fra NTNU.

Traineestilling

Jeg er trainee i Sparebanken Sogn og Fjordane i Førde (SSF) og skal jobbe på avdelingen Kapitalmarked. Mine arbeidsoppgaver er grovt sett delt i to; den ene oppgavene å ha kontakt med kunder som skal handle valuta og hjelpe dem med transaksjonen. Den andre oppgaven er å utvikle automatiske makroøkonomiske analyser som skal sendes ut internt og ut til kunder. Rapporten lages ved å hente data fra en stor database med statistikk, for så å legge disse inn i et dokument som oppdaterer seg dag for dag og/eller måned for måned. I trainee-perioden skal jeg hospitere på andre avdelinger og delta i prosjekter med andre i banken.

Difor søkte eg traineestillinga

Grunnen til at jeg søkte meg til SSF og Sogn og Fjordane, er fordi arbeidsoppgavene matcher utdannelsen min veldig godt og at det er tilnærmet en drømmejobb.  Det hjelper også at området byr på masse muligheter innen sykkel, ski, fjell og klatring som er fritidsaktivitetene mine.
Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.