10 ledige jobbar i februar

Skriven 27.02.2019 under Nyheiter

Direktør, lærar eller marknadsleiar? Sogn og Fjordane har det meste på jobbmarknaden.

  1. Vi startar med ein spennande jobb i Sogndal. Breibandselskapet Sognenett ser etter deg med kommersiell teft og marknadsorientert forretningsforståing til si stilling som Marknadsleiar. Søknadsfrist 3. mars!
  2. Og medan vi er i Sogn… Vestlandsforsking utfører forsking- og utviklingsoppdrag innan klima, miljø, reiseliv og teknologi og samfunn, og har no ledig ei spennande leiarstilling: Blir du deira nye Direktør? Dei ser også etter ein Trainee innan klimatilpassing.
  3. Sande Settefisk held til i Gloppen og leverer laks og aure til kundar langs Vestlandskysten. No søker dei etter ein Driftsteknikar til settefiskanlegget på Rygg med teknisk kompetanse og ein Driftsoperatør med fagbrev i akvakultur eller anna relevant utdanning.
  4. Eid ungdomsskule treng Lærarar, og ønsker søkarar med god formell utdanning.
  5. Vil du være med på å bygge opp eit nytt fagmiljø innan overvann? Norges vassdrags- og energidirektorat søker medarbeidarar med kompetanse innan fagområda arealplanlegging, hydraulikk / VA-teknikk eller landskapsarkitektur til 5 stillingar innan rettleiing i arealplanlegging.
  6. Maritime Montering held til i Bygstad og er blant dei marknadsleiande innan innreiing av skip og rigg. Grunna aukande menge prosjekt innan cruise- og RoPax-sektoren ser dei etter fleire Prosjektleiarar.
  7. Har du lyst på ein spennande jobb på Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane? Fylkesarkivet har ledig fem 100 % faste stillingar som arkivmedarbeidarar eller førstekonsulentar. Stillingane skal fordelast på ordningsarbeid og digitaliseringsarbeid.
  8. Proresult held til i splitter nye lokale i kontorfellesskapet Peak Sunnfjord i Førde. No ser dei etter både Utviklar og Teknisk kundekonsulent til ein kul jobb med varierte arbeidsoppgåver i teknologibedrifta.
  9. Sjømatselskapet Coast i Måløy treng ny Innkjøpsdirektør. Dei ser etter deg som har gode leiareigenskapar og kommunikasjonsevner. Dei har også lyst ut ei Traineestilling med søknadsfrist 1. mars.
  10. Sparebanken Sogn og Fjordane ser etter ein Kunderådgjevar til sitt kontor i Stryn. Dei har også to ledige Traineestillingar som er verdt å sjekke ut.

Til slutt må vi minne om at Sogn og Fjordane har til saman 33 ledige traineestillingar på ulike fagfelt. Søknadsfrist 1. mars!

 

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar. Ved å fortsette å bruke nettstaden seier du deg einig i vår bruk av informasjonskapslar.